Hydropool Spa's

Stel u eens voor hoe uw dag erop vooruitgaat als u elke ochtend even in uw eigen Hydropool Self-Cleaning Spa kunt gaan zitten. Uw bloedsomloop wordt er beter van, uw spieren kunnen ontspannen en voelen beter aan, en het is ook goed voor het gemoed. Zo bent u beter voorbereid voor een hectische dag op het werk, een work-out in de sportschool of een rondje golf op de club.

Hydropool Spa's

Hydropool Spa's

Self Cleaning

De Self-Cleaning spa’s van Hydropool zijn wereldwijd nummer 1 op onderhoudsgebied.

Bekijk de nummer 1

Het leven wordt met de dag drukker en veeleisender

Het lijkt wel alsof u helemaal geen tijd meer heeft om uit te rusten. Hoe mooi zou het zijn als u een eigen toevluchtsoord heeft, een plek waar u kunt ontspannen, mediteren, en kunt genieten van rust en stilte. Alleen of met uw gezin of met vrienden. Voel de stress en de spanning wegglijden. Ga zitten, rek u uit, en laat de combinatie van warm water, pulserende stralen en natuurlijke waterkracht zijn magische werk doen. 

Het warme water helpt om uw spieren en gewrichten te ontspannen en draagt bij aan een verkwikkende nachtrust.

Self-Cleaning technologie

De exclusieve Self-Cleaning technologie van Hydropool zorgt voor de makkelijkst te onderhouden spa ter wereld. Het Self-Cleaning system maakt in slechts 15 minuten 100 % van het water schoon. De Serenity spa’s blinken uit in innovatie en design.

Bovendien zijn de Hydropool Spa’s met de interessante optie pakketten geheel samen te stellen op uw persoonlijke wens. Maak een afspraak en laat u door onze specialisten informeren.