Leisure Pools binnenzwembaden

Ieder seizoen van het jaar genieten in uw eigen binnenzwembad. Alleen of samen met familie en vrienden. De Leisure Pools zijn uitermate geschikt als binnenzwembad. Fraai, onderhoudsvriendelijk en extra veilig voor kinderen en huisdieren.

Leisure Pools binnenzwembaden

Een tweede woon- en ontspanningsruimte

Een tweede woon- en ontspanningsruimte in uw huis waar het aangenaam toeven is. Graag adviseren wij u voor het aanleggen en ontwerpen van het binnenzwembad. Eventueel in combinatie met wellness, zoals sauna, infrarood, spa of stoomcabine.

Eveneens adviseren wij u in zwembadtechniek en desinfectie. En geven alle informatie voor een juiste luchtbehandeling.

Bezoek het kenniscentrum

Zorgeloos genieten

Een automatische isolerende zwembad afdekking in combinatie met een luchtbehandelingsinstallatie, die de lucht kan ontvochtigen, verwarmen, maar ook warmte terug kan winnen en voor luchtverversing kan zorgen is van essentieel belang! De zwembad afdekking houdt de warmte vast en voorkomt constante verdamping en verwarming. Dit bespaart aanzienlijk op de kosten. Zo kunt u zorgeloos van uw binnenzwembad gaan genieten.

Stel uw zwembad zelf samen

Bent u op zoek naar een modern, stijlvol zwembad van topkwaliteit? Dan biedt het prachtige programma van Leisure Pools fantastische mogelijkheden! Stel uw droomzwembad samen met onze zwembadconfigurator.

Zwembad samenstellen