Binnenzwembad

Heeft u een grote woning en nog een ruimte over? Dan kan het een goed idee zijn om de ruimte te vullen met een binnenzwembad. Een binnenzwembad heeft enkele voordelen ten opzichte van een buitenzwembad. U heeft geen last van vallende bladeren in het zwembad, dus uw zwembad wordt minder snel vuil. Daarnaast kunt u in ieder seizoen gebruikmaken van uw zwembad. Als het ´s winters buiten vriest, ontspant u heerlijk in uw behaaglijk warme binnenzwembad. Een binnenzwembad staat garant voor veel gezelligheid met uw gezin, maar ook met familie en vrienden die bij u op bezoek komen.

Kies uit verschillende soorten binnenzwembaden

Als u gekozen heeft om een binnenzwembad te plaatsen, dan heeft u bij NieuwAtlantis de keuze uit verschillende modellen binnenzwembaden. Welk model u kiest, is ten eerste afhankelijk van de ruimte die u heeft. De meeste binnenzwembaden hebben een rechthoekige vorm, met afmetingen vanaf 7 tot 12 meter in de lengte. Als u deze ruimte heeft, dan is kiezen voor een groot binnenzwembad natuurlijk gewenst. Er zijn ook kleinere modellen te koop, met bijvoorbeeld zitbanken aan de zijkanten. Zo kunt u ook in een kleinere ruimte met familie of vrienden in het zwembad genieten. Verder heeft u keuze uit het design, zoals waar u de instap wilt of de zitbanken. Zo kunt u naar aanleiding van uw wensen het juiste model uitkiezen.

Een binnenzwembad kopen bij NieuwAtlantis

Wanneer u een binnenzwembad overweegt, kom dan naar een leverancier met expertise. Kennis van zaken over binnenzwembaden, maar ook over buitenzwembaden en sauna & poolcare, vindt u bij NieuwAtlantis. Wij zijn een hecht familiebedrijf, met meer dan halve eeuw ervaring in zwembaden en aanverwante producten. Bij ons kunt u voor meer terecht dan enkel een binnenzwembad kopen. Wij hebben een zeer deskundig kenniscentrum, waar u langs kunt komen en waar u online 24 uur per dag terecht kunt. Bij ons komt u alles te weten over onderhoudsadvies, een handleiding of vraag ons advies over welk model binnenzwembad het meest geschikt is voor u.

Zwembad samenstellen