Mini zwembad

Een mini zwembad voor een kleinere tuin

Misschien denkt u dat een zwembad voor u onbereikbaar is omdat u een kleine tuin heeft? Niets is minder waar. Ook als u een kleine tuin heeft of een kleine ruimte voor een overdekt zwembad, dan is het mogelijk om een zwembad te plaatsen. Met een mini zwembad beleeft u net zoveel plezier als aan een groot zwembad. Misschien niet om langdurig baantjes te zwemmen, maar zeker wel om afkoeling te zoeken tijdens warme dagen. Daarnaast heeft een mini zwembad vooral voor kinderen ideale afmetingen om in te spartelen en te spelen. Als u een gezin heeft én een kleine tuin, kies dan voor een mini zwembad.

De voordelen van een zwembad mini in de tuin

 

Een zwembad in mini formaat is tegenwoordig erg populair. Niet alleen om te gebruiken. Vooral in combinatie met een fonteintje of hippe zwembadverlichting, vormt een mini zwembad een echte eyecatcher. Zelfs met een zwembad mini is het mogelijk om een poolparty te houden. Een groot voordeel, is dat een kleiner zwembad ook lagere kosten inhoudt. Er is immers minder water nodig en de energiekosten zijn beduidend lager dan wanneer u een groot zwembad heeft. De installatie van een mini zwembad is doorgaans sneller en natuurlijk zijn de aanschafkosten lager. Geniet dus ook in een kleine tuin van een heerlijk zwembad.

Een mini zwembad kopen bij NieuwAtlantis

Wilt u ondanks een kleine tuin toch een zwembad? Dan kunt u bij NieuwAtlantis een mini zwembad kopen. Bij ons kunt u online uw zwembad samenstellen, ook als u een kleiner formaat nodig heeft. Wij verkopen al meer dan 40 jaar zeer hoogwaardige zwembaden van onder andere het zeer bekende merk Leisure Pools. U kunt de mini zwembaden bekijken in onze showroom, waar u van maandag t/m zaterdag welkom bent. Wilt informatie over onze mini zwembaden of over onze dienstverlening? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.