Overdekt zwembad

Een zwembad in de tuin hoeft geen droom meer te zijn. Wanneer u voldoende ruimte in de tuin heeft, dan is een mooie buitenzwembad voor veel mensen tegenwoordig bereikbaar. Ondanks het genot van een zwembad in de tuin, moet u wel rekening houden met het feit dat uw zwembad gemakkelijk vervuild kan raken. In de winter zal het minder aangenaam zijn om te zwemmen, want de warmte van het verwarmde water zal snel in de kou vervliegen. Daarom is het verstandig om een overdekt zwembad te overwegen. Een overdekt zwembad biedt bescherming tegen vuil en warmte wordt langer vastgehouden.

Soorten overdekte zwembaden

Als het om overdekte zwembaden gaat, dan kan hier een binnenzwembad mee bedoeld worden, maar ook een overkapping over het zwembad. Heeft u de ruimte in uw woning of wilt u een aanbouw plaatsen, dan kunt u gerust kiezen voor een binnenzwembad. U kunt dan het gehele jaar door zwemmen in warm water. Kiest u voor een buitenbad met een zwembadoverkapping, dan heeft u keuze uit verschillende soorten zwembadoverkappingen om een overdekt zwembad te creëren. Een lage zwembadoverkapping heeft als voordeel dat u de warmte langer kunt vasthouden en u heeft de mogelijkheid om onder de overkapping te zwemmen. Met een hoge zwembadoverkapping creëert u extra leefruimte. U kunt namelijk onder de zwembadoverkapping staan en de overkapping biedt bescherming tegen fel zonlicht en regen.

Een overdekt zwembad kopen bij NieuwAtlantis

Wilt u een overdekt zwembad kopen, dan heeft u verschillende opties. Of u gaat voor een binnenzwembad of voor een zwembadoverkapping. Als u het zelf nog niet weet welke optie u moet kiezen, neemt u dan contact op met NieuwAtlantis. Bij ons kunt u niet alleen een overdekt zwembad kopen, wij zijn er ook om u uitgebreid te adviseren en/of te begeleiden bij uw aankoop. Wij hebben inmiddels een halve eeuw ervaring, dus wij leveren alle expertise die u nodig heeft. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren of neem contact op om meer informatie te krijgen, wij staan u graag te woord.

Zwembad samenstellen