Prefab zwembad

Wilt u een prefab zwembad laten installeren?

Zoals u ongetwijfeld zult vermoeden, is een prefab zwembad een vooraf in de fabriek geproduceerd zwembad. Dit houdt in, dat het zwembad dus niet op locatie wordt opgebouwd. Het gehele zwembad inclusief alle onderdelen, wordt in de fabriek voorgefabriceerd. Vervolgens wordt het zwembad naar de gewenste locatie in uw tuin gebracht en ingegraven. Een prefab zwembad is hierdoor zeer snel geplaatst, zodat u geen overlast zult ervaren van bouwwerkzaamheden. Maar een prefab zwembad heeft nog meer voordelen. Het is daarom zeker de moeite waard om een prefab zwembad te overwegen.

Wat zijn de voordelen van een zwembad die prefab is gefabriceerd?

Een groot voordeel van het vooraf fabriceren van het zwembad, is dat kans op lekkages nihil is. Doorgaans is een zwembad prefab van kunststof gemaakt en vaak ook uit één geheel. Hoe minder naden er zijn, des te minder risico op lekkages. Plooien die kunnen voorkomen bij het gebruik van een folie, zijn bij een prefab zwembad uitgesloten. U heeft doorgaans een uitgebreide keuze uit vormen, afmetingen en extra elementen voor een prefab zwembad. Tevens krijgt het zwembad meestal een speciale uv-bescherming, zodat het zwembad kleurvast is. De wanden zijn glad, waardoor algen en mossen zich nauwelijks kunnen hechten. Tenslotte is een prefab zwembad meestal goedkoper, doordat de installatie veel sneller gaat.

Een prefab zwembad kopen bij NieuwAtlantis

Wilt u een prefab zwembad in uw tuin laten plaatsen? U krijgt dan een compleet vooraf in elkaar gefabriceerd zwembad, waardoor de installatie erg snel gaat. Een prefab zwembad kopen kan bij NieuwAtlantis. Al meer dan 40 jaar zijn wij de experts in het plaatsen van zwembaden en ook een prefab zwembad laten inbouwen kunt u gerust aan ons overlaten. Wilt u een overzicht van ons aanbod van prefab zwembaden? Bezoek dan onze showroom of neem bij vragen over prefab zwembaden telefonisch of per e-mail contact met ons op.