Werken bij NieuwAtlantis

Vacature(s) Atlantis Zwembaden BV - Atlantis Zwembaden te Valkenswaard is een toonaangevende speler op de markt van de zwembaden- en wellness branche. Atlantis Zwembaden is importeur van Leisure Pools prefab zwembaden en Hydropool spa’s en swimspa’s. Atlantis Zwembaden levert en plaatst ook sauna’s, infraroodcabines en stoombaden.

Vacature Monteur

Om ons team uit te breiden zoeken wij een monteur.

Primair ben je bezig met het oplossen van storingen en het verlenen van service aan zwembadinstallaties, sauna's, stoomcabines en spa’s.

Daarnaast wordt je ingezet als monteur voor de installatie en vervaardiging van nieuwbouw – en renovatie projecten. Je verricht zelfstandig technische installatiewerkzaamheden en je voert de werkzaamheden uit volgens de geldende werktekeningen en voorschriften. Dit alles in overleg met planning en projectbegeleiding.

Bij voorkeur heb jij een technische achtergrond, bent flexibel ingesteld en service- en klantgericht. Je beschikt over rijbewijs B (combinatie met E is een pre). Voorts heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit en moet je zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Wat bieden wij.

  1. Bij gebleken geschiktheid, een vast contract met deelname aan pensioenregeling.
  2. Markt conform salaris.
  3. Service auto.
  4. Telefoon van de zaak.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en trekt de zwembad- en wellness branche je aan? of heb je nog vragen neem contact op met Walter Verburg, of stuur je motivatie met CV naar:

wv@nieuwatlantis.nl