Werken bij NieuwAtlantis

Atlantis Zwembaden B.V. is al 30 jaar het vertrouwde adres voor de bouw en aanleg van zwembaden en whirlpools voor met name de particuliere opdrachtgever. Met ons enthousiaste team werken wij aan de mooiste projecten in het zuiden van Nederland en zorgen wij voor tevreden opdrachtgevers.

 

Actuele vacatures bij Atlantis Zwembaden B.V.

 

PROJECTLEIDER (full time, m/v)

 

FUNCTIE

Wij zijn per direct opzoek naar een PROJECTLEIDER die verantwoordelijk is voor de uitvoering en afhandeling van zwembad- en wellness projecten vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering. Als schakel tussen de klant en de uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de monteurs. Je denkt proactief mee met de klant en zoekt steeds naar de beste oplossingen. Je stuurt de monteurs en onderaannemers op de bouwlocatie aan, begeleidt hen, helpt hen met technische vragen. Je woont de bouwvergaderingen bij en houdt overzicht van de uit te voeren taken.

 

PROFIEL

Wij zoeken een gedreven en resultaatgerichte persoon met een technische- of bouwkundige opleiding op HBO niveau of MBO niveau met relevante werkervaring. Je bent afkomstig uit - bij voorkeur - de zwembadbranche, de bouwsector, de installatie-, sanitair of elektro technische branche of cv- / verwarmingsbranche. Probleemoplossingsgericht met een krachtige en duidelijke boodschap. Goede taalvaardigheid van het Nederlands; Engels en Duits zijn een pre. Je hebt rijbewijs B en BE.

 

AANBOD

Je kan onmiddellijk starten in ons ambitieus bedrijf. Bij Atlantis Zwembaden BV maak je deel uit van een groeiverhaal en heb ook jij een impact op het succes van ons bedrijf. Je komt terecht in een enthousiast team waar een informele en directe sfeer heerst. Wij bieden een aanvangssalaris tussen 3750 bruto en 5000 bruto per maand, deelname in de pensioenregeling en 25 vakantie dagen.

 

MONTEURS (full time, m/v)

 

FUNCTIE

Wil jij de mooiste zwembaden en wellness bouwen, onderhouden en renoveren? Wij zoeken per direct MONTEURS voor installatie van en service - en onderhoudswerkzaamheden aan onze zwembaden en whirlpools. 

 

PROFIEL

Wij zoeken een gedreven en resultaatgerichte persoon met een technische- of bouwkundige opleiding op MBO niveau of met relevante werkervaring; service- en klantgericht met een brede allround kennis. Je bent flexibel, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B (E is een pré).

 

AANBOD

Bij Atlantis Zwembaden BV maak je deel uit van een groeiverhaal en heb ook jij een impact op het succes van ons bedrijf. Je komt terecht in een enthousiast team waar een informele en directe sfeer heerst. Wij ondersteunen je en leren je alle fijne kneepjes van het vak. Wij bieden een aanvangssalaris tussen 2500 bruto en 3200 bruto per maand, deelname in de pensioenregeling en 25 vakantie dagen. Je krijgt de beschikking over een eigen service bus.

 

LEERLINGMONTEURS (full time, m/v)

 

FUNCTIE

Heb je nog geen of nauwelijks ervaring? Maar wil jij de mooiste zwembaden en wellness bouwen, onderhouden en renoveren? Geen probleem! Wij scholen jou om en leiden je op zodat je zelfverzekerd als allround zwembadmonteur bij ons kunt starten. 

 

PROFIEL

Wij zoeken een persoon met opleiding op MBO niveau of met enige werkervaring; service- en klantgericht, flexibel en met goede communicatieve vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B (E is een pré).

 

AANBOD

Bij Atlantis Zwembaden BV maak je deel uit van een groeiverhaal en heb ook jij een impact op het succes van ons bedrijf. Je komt terecht in een enthousiast team waar een informele en directe sfeer heerst. Wij ondersteunen je en leren je alle fijne kneepjes van het vak. Wij bieden een aanvangssalaris tussen 1800 bruto en 2500 bruto per maand, deelname in de pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Je krijgt de beschikking over een eigen service bus.

 

HEB JE INTERESSE ? 

Heb je interesse in een van bovengenoemde vacatures ? Bel met 040 2049493 en vraag naar Frank Aret of stuur een email naar pz@nieuwatlantis.nl.