Zwembad met tegenstroom

In een zwembad kunt u heerlijk ontspannen zwemmen of dobberen. Maar er zijn mensen die het zwembad zeer actief gebruiken om hun lichaam te trainen. Tijdens het zwemmen gebruikt u alle spieren in uw lijf en bouwt u conditie op. Als u niet zoveel ruimte heeft om een dusdanig groot zwembad te plaatsen, dan kan een zwembad met tegenstroom een goed alternatief zijn. In een zwembad met tegenstroom, kunt u tegen de stroom in zwemmen. Dit is een hele goede manier om in conditie te blijven of om uw spieren en gewrichten soepel te houden.

Hoe werkt een tegenstroom zwembad?

Een tegenstroom zwembad wordt ook wel eens een jetstream zwembad genoemd. In het zwembad zijn één of meerdere jetstreams geplaatst, die zorgen voor een stroming in het zwembad. De stroming is dusdanig krachtig, dat u hier tegenin kunt zwemmen en u geen groot zwembad nodig heeft om uw voldoende baantjes te zwemmen. Tijdens het tegenstroom zwemmen gebruikt u net als bij normaal zwemmen alle spieren en zo krijgt u uw beweging en werkt u aan uw conditie. Een tegenstroom zwembad is ook ideaal als revalidatie nodig is. De jetstreams zijn multifunctioneel te gebruiken, want het is ook heerlijk genieten van de masserende werking van de jetstreams.

Een zwembad met tegenstroom kopen bij NieuwAtlantis

Bij een zwembad met tegenstroom kopen, komen er enkele vragen naar boven. Enkele vragen die beantwoord moeten worden, zijn hoe groot moet het zwembad zijn, hoeveel jetstreams heeft u nodig en hoe worden de jetstreams zo optimaal mogelijk geplaatst? U kunt hiervoor het beste een specialist inschakelen die verstand heeft van zwembaden met tegenstroom. U bent dan aan het juiste adres bij NieuwAtlantis. Wij bezitten alle kennis over een zwembad met tegenstroom en bieden u het advies die u nodig heeft rondom dit zwembad. Komt u gerust bij ons langs in onze showroom of neem contact met ons op als u op sportieve wijze van uw zwembad gebruik wilt maken.

Zwembad samenstellen